• GALASART

ИЗЛОЖБА I

Актуализирано: 22 Янр 2019

ИЗЛОЖБА I е първата изява на Ивана Колева, пред публика и първото събитие което обявяваме като участник в проект ARTweekend.


Между 19-ти октомври и 30-ти ноември, 2019г. в галерия ГаласАрт, гр.Стара Загора ще можете да разгледате картините които Ивана вече започна да подготвя.


Ние ще направим посещението ви необикновенно! Ще можете да се запознаете с автора а освен изложените картини, ще видите скиците и ескизите с които тя експериментира и оформя своя стил.


Художниците търпят развитие на стила и променят темите които са във фокуса на изкуството им заедно с промяната на възгледите си през годините. С ИЗЛОЖБА I ще станете свидетели на началото на пътя на Ивана която на своите 17г. вече избра изкуството за своя съдба.


Картините за изложбата все още съществуват само във въображението на автора... но тук ще повдигнем завесата с някои от по-старите творби които да подскажат какво може да очаквате след 19-ти октомври 2019г...


Играта на слънчевите лъчи във водата беше един от първите сериозни експерименти с които Ивана започна да използва маслени бои.
Във фентъзи темите виждаме преплитане на абстракт и сюреализъм който се оказа много сполучлив за изразяване на вселената на една тинейджърка...

Акварелите са проста работа ... но много сериозна и трудна техника!

От Ивана разбрах че няколко щриха с четката могат да покажат дълбочината на чувствата за които не са стигнали думите...
#ARTweekend , #ИЗЛОЖБА I

0 преглеждания

Собственик на ARTCONTESTOR.com e ТКТехнолоджи ЕООД,

адрес на регистрация: България,гр.Велико Търново,5000,

ул.Асен Русков №5А, ЕИК:104639466 МОЛ:Тодор Колев

Ползването на сайта е предмет на следните

Контакти

за участия в конкурси както и за 

въпроси свързани с предадени лични данни,

можете да се свържете с нас чрез:

email: artcontestor@gmail.com

©2014 artcontestor.com, създаден за галерия ГАЛАС АРТ от ТКТехнолоджи ЕООД