top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

ИЗЛОЖБА I

ИЗЛОЖБА I е първата изява на Ивана Колева, пред публика и първото събитие което обявяваме като участник в проект ARTweekend.


Между 19-ти октомври и 30-ти ноември, 2019г. в галерия ГаласАрт, гр.Стара Загора ще можете да разгледате картините които Ивана вече започна да подготвя.


Ние ще направим посещението ви необикновенно! Ще можете да се запознаете с автора а освен изложените картини, ще видите скиците и ескизите с които тя експериментира и оформя своя стил.


Художниците търпят развитие на стила и променят темите които са във фокуса на изкуството им заедно с промяната на възгледите си през годините. С ИЗЛОЖБА I ще станете свидетели на началото на пътя на Ивана която на своите 17г. вече избра изкуството за своя съдба.


Картините за изложбата все още съществуват само във въображението на автора... но тук ще повдигнем завесата с някои от по-старите творби които да подскажат какво може да очаквате след 19-ти октомври 2019г...


Играта на слънчевите лъчи във водата беше един от първите сериозни експерименти с които Ивана започна да използва маслени бои.
Във фентъзи темите виждаме преплитане на абстракт и сюреализъм който се оказа много сполучлив за изразяване на вселената на една тинейджърка...

Акварелите са проста работа ... но много сериозна и трудна техника!

От Ивана разбрах че няколко щриха с четката могат да покажат дълбочината на чувствата за които не са стигнали думите...
Comments


bottom of page