top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

Представяме ви Мила Чачова


България е много богата с вас!

Обичайте я, защото тя се нуждае от деца като вас!


Мила Чачова, Голям победител в конкурса "Дъжд"!

Ето какво ни разказа за себе си...


Аз уча в 9а клас на Математическа гимназия „Константин Величков“- гр.Пазарджик. Когато нещо харесам го рисувам разбира се с различен успех... Рисуването ме обогатява, удовлетворява и радва.


Обичам го!


През лятото рисуваме с мама и баба. Всички сме негови почитатели. Рисувала съм в школата към Младежкия дом- гр. Пазарджик с ръководител - художник Александра Кисовска.


Участвала съм в ежегодния конкурс „Нарисувай моят град“ в чест на Празника на гр. Пазарджик-21 май, където съм печелила няколко пъти.


Печелила съм неколкократно грамоти и 3 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медали от ежегодния конкурс „Направи добро за Коледа“ на Община Пазарджик за рисунка, картичка и сурвачка.Също така съм участвала и в редица други изложби и конкурси и съм получавала награди.


Надявам си, че рисуването ще бъде мое вдъхновение и за в бъдеще.


Освен рисуването, обичам да се занимавам с математика и информатика. Едно от постиженията, с които се гордея изключително много е участието ми в Деветнадесетата Национална олимпиада по информационни технологии, в която се представих достойно с оценка „Отличен 5.50“ с проекта ми на тема „На път“, www.onway.free.bg .


Други мои отличия, които съм получила през годините са един сребърен и пет бронзови медала на Международното състезание „Математика без граници“.Освен рисуването и точните науки обичам и играя народни танци в Представителен танцов състав „Чудесия“, към Младешки дом гр. Пазарджик. Гордея се че съм част от този състав, тъй като сме печелили многобройни награди на национално и международно ниво!

Обичам да участвам в конкурси защото обичам предизвикателствата, те ме мотивират да творя и да се развивам и усъвършенствам!


Благодаря още веднъж за радостта, която изпитах от Голямата награда!

Вдъхновена съм за нови победи!


Благодаря, благодаря!


Kommentare


bottom of page