top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

Представяме отново Явор Николов


Продължаваме с представянето на Явор!

Този път като Голям победител в наш конкурс!

Браво!

Ето някой от картините му, показани вече в рамки. Начина по който описва творбата спечелила "Синьо", ни разкрива неговото дълбото разбиране за ролята на цветовете при описание на чувства и настроения...


Спечелването на това състезание е невероятно постижение за мен и съм изключително благодарен, че бях избран сред толкова много талантливи личности.

Един от най-впечатляващите елементи на моята печеливша творба

,,Шепот в мрака" е широкото използване на синия цвят, който доминира върху платното и създава студена и зловеща атмосфера. Настроението на произведението е перфектно съобразено с това, което исках да предам, зрителят трябва да се почувства неспокоен и донякъде обезпокоен от сцената. Сините нюанси предизвикват чувства на тъга, меланхолия и страх, добавяйки към дълбочината и смисъла на произведението. Гарванът често се разглежда като предвестник на лоши новини или смърт в някои традиции и се свързва с магия и свръхестественото в други.

Заглавието на произведението ,, Шепот в мрака" перфектно улавя зловещата и мистериозна атмосфера на картината. Зрителят получава усещането, че има нещо извън разбирането му, а картината приканва към съзерцание и размисъл.

Развълнуван съм да споделя с вас, че на 22 април направих

първата си изложба в галерия ,, Богориди" в град Бургас, заедно с още 3 млади художници. Беше невероятно изживяване и все още съм във възторг от цялото събитие. Имах късмета да се присъединя към други трима талантливи млади артисти, всеки от които демонстрира своя уникален артистичен стил. Беше сбъдната мечта да видя произведенията ми

представени по толкова професионален начин. Реакцията на посетителите беше огромна. Получих много комплименти за произведенията си и хората искрено се интересуваха от творческия ми процес. Беше вдъхновяващо да видя колко голямо е влиянието на изкуството ми върху другите.

Отново благодаря на Artcontestor за предоставената възможност!


Kommentare


bottom of page