top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

Леонардо -Презареждане!


Обичам да ходя на 3D кино...в началото винаги ни обясняват защо трябва да върнем 3D очилата... и това винаги ме е впечатлявало с директното обръщение към аудиторията! То има ефект!

И така 'Леонардо - художникът инеженер'2016 ... Преди да го удължим, конкурсът беше до 31ви Март 2016г.

Какво правим за нашата аудитория? Преди всичко, ние изпълняваме това което сме обявили! Основната ни цел е да създадем място за изява на талантливите деца на България! И вече го постигаме! Обединяваме и обичаме всички деца на България! Страхотно удовлетворение е да регистрираме толкова участници и да получаваме имейли с благодарности! Това са децата които след време с труда си ще плащат за моя и вашия пенсионен фонд...

Какво общо има това с големия ни годишен конкурс?

Идеята за картина на тема инженерните изобретения на Леонардо е печеливша! Да нарисуваш картина с техника използвана от големи художници по една много сериозна тема, помага много за израстването на нашите деца. Наградите са повече от мотивиращи! Талантливите участници ще имат едно страхотно парти, осигурено от нас, спонсорите и партньорите ни! Е да! Най-добрите ще получат дори лаптоп и таблети... а оценката ще е субективното решение на нашето жури!

Но не...

Наградата всъщност е израстването на Вашето дете, което Вие няма да забележите сега...ще го разберете след години, когато направите равносметка за всичко което е помогнало на малкият творец да развие заложбите си.

Всъщност, ние сме развълнувани да бъдем част от историята на едни успешни хора!

За да се развием обаче, имаме нужда от Вашата помощ...

Конкурса Леонардо'2016...

До 31ви Март, бяха регистрирани само 3ма участници!

Това не съответства на постоянно нарастващата аудитория на периодичните ни конкурси! Ние очакваме по същия начин както за периодичните конкурси, годишният конкурс да удвоява аудиторията си с всяко следващо издание!

Това ще стане и сега!

Удължихме срока и сега очакваме вашето участие до 1ви Юни,2016г.

Може ли до края на Март да получим 3 творби а от 1ви Април до 4ти Април още 7 рисунки?

Не!

Трябва ли да променяме и преиздаваме плаката? Трябва ли да обикаляме училищата и да говорим с напълно незаинтерисовани директори?

Не!

Ние ще достигнем до много деца единствено чрез Вас!

Ако разбирате нашия проект и заставате зад каузата ни, ще се радваме да споделите информацията за конкурса!

Нека 2016г. ни затрудни отново при оценяването на страхотни картини на участници които ще намерят изява благодарение на Вас!

Нека това стане един социален експеримент с който да раберем, до какава аудитория може да се достигне чрез фейсбук.

По-долу ще намерите бутон за споделяне...не се колебайте...той е поставен точно за такива случаи!

1ви Юни,2016...а всички останали подробности са на www.ARTCONTESTOR.com

Благодаря!

bottom of page