top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

АРТ МАГАЗИН


Стартирайки ARTCONTESTOR.com, ние започнахме с една обикновенна идея - да направим нещо полезно за децата. Създадохме място за тяхната изява. В продължение на две години, имахме възможност, да натрупаме опит и структурирахме проекта по такъв начин, че той започна да привлича и мотивира както все по-голяма аудитория, така и ентусиазирани партньори.

Магазин за художествени материали 'Етюд', гр.Стара Загора, запознахме се с тях като техни клиенти, купувайки материали за дейността на галерията а по-късно и за наградния фонд на конкурсите ни. Със страниците 'АРТ МАГАЗИН', без да изместваме фокуса на сайта от детските конкурси, решихме да предложим на вашето внимание, продуктите за които смятаме че имат най-доброто съотношение качество-цена, което сме намирали.

Да имаш на разположение 'зад ъгъла на своята улица' магазин за художествени материали е голямо удобство. Въпреки че сме различни юридически субекти и 'Етюд' е наш доставчик, цените с които са публикувани продуктите, са същите които ще намерите и при посещение в магазина. Единствената разлика е минималната стойност на куриерската услуга до вашия дом, която е и цената за удобството да сме близо до вас. За да сте по-добре информирани, преди използване на арт магазина, е нужно да се запознаете с публикуваните 'общи условия' а при запитвания за покупка, трябва да различавате имейла за онлайн търговията от този за детските конкурси.

Освен новият бутон 'АРТ МАГАЗИН' от главното меню, в горния десен ъгъл на сайта, ще намерите и символа на вашата количка. При избор на продукти, цифрите ще се променят а за да проверите какво сте маркирали, кликнете върху символа и ще имате възможност да проверите резюмето на вашата поръчка.

bottom of page