top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

Леонардо -защо!


Леонардо - художникът инженер'2016...защо!

Когато човек прави нещо, обикновенно изниква въпроса 'ЗАЩО?'...при нас този въпрос е с удивителен а не с въпросителен знак.

Какво правим ние? Ние сме галерия Галас Арт. Замисляйки се каква дейност да планираме, преди години, ние разбрахме че много неща могат да бъдат направени ако имаш добри идеи. Няма финансови въпроси които могат да те спрат...не ни трябват европейски фондове...трябват ни единствено съмишленици...резултатът - удоволствието да си полезен и да ентусиазираш...Повече от две години, ние развиваме сайта за детски конкурси по изобразително изкуство...дали има недоволни-сигурен съм, да!...Дали сме били обективни...може би не! Винаги сме се старали да бъдем безпристрастни.

Защо пиша тези редове? Вече е обявен конкурса Леонардо -художникът инженер'2016. Това е трето издание! Всяка година участниците се удвояват! Благодарен съм на спонсорите за подкрепата...Вярвам че участниците в този конкурс винаги са били удовлетворени от това което им предоставяме. Ние не публикуваме големи обяви и не правим скъп PR защото фокусираме всички средства към децата.

Вярваме че нашите периодични и големият годишен конкурс са насочени не към участниците които търсят материалната награда а към тези които желаят оценка и обратна връзка за таланта си.

Всичко интересно тепърва предстои, единственото от което имаме нужда е вашето участие. Ако получим рисунка рисувана с помоща на мама и тати или на идеите на друг художник, единственият ощетен ще бъде самият участник...материалите които изпращаме не се равняват на възможността да покажете на аудиторията ни нарисуваното лично от вашето дете.

Желаем успех на всички и чакаме с интерес следващото ви участие!

bottom of page