ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

"САЛОН НА ГАЛЕРИИТЕ", зала 3, НДК


САЛОН НА ГАЛЕРИИТЕ,

19-24 октомври, 2016, зала 3, НДК.

За нас, историята започна на 18 ноември, 2015. На път за летище София, обмислях предстоящото участие на ГАЛА на арт изложение Harrogate International Visual Arts Expo, в гр. Харогейт, Великобритания. Не мога да пресъздам колко слънчево е било времето в този момент, защото връщайки се назад в спомените си, излиза само поройния дъжд по-късно същия ден на лондонското летище "Лутън". Съсипаното ми сако, отми всички предишни впечатления от България.

Но все пак, пътят с колата ми към летище "София" остана запечатан с една новина случайно чута по радиото...а именно, научих за проведеното второ издание на "Салон на галериите" в НДК.

След две участия в Англия, ние вече разбирахме, колко са важни изложенията за развитието на местният пазар на изкуства и за изграждане на арт култура в публиката. След подробностите които научихме, в плановете на ГаласАрт за 2016-та, назря идеята за представяне на Гала на следващото издание на салона.

И така година по-късно, имаме честта да ПОКАНИМ ВСИЧКИ ВАС, които с участията си подпомагате развитието на ARTCONTESTOR, ако сте в София, бъдете наши гости на откриването!

19-ти октомври, 2016, 18:30 ч., зала 3 на Национален Дворец на Културата.

Ще се запознаем! Ще разговаряме за изкуство! За сайта и идеите ни! Ще чуем за вас и вашите планове за развитие! Ще си направим селфита, които по-късно ще публикуваме за аудиторията на ARTCONTESTOR. ОЧАКВАМЕ ВИ! Входът както за откриването така и за останалите дни на салона е свободен...а до зала 3 на НДК водят всички пътища през тези дни!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Собственик на ARTCONTESTOR.com e ТКТехнолоджи ЕООД,

адрес на регистрация: България,гр.Велико Търново,5000,

ул.Асен Русков №5А, ЕИК:104639466 МОЛ:Тодор Колев

Ползването на сайта е предмет на следните

Контакти

за участия в конкурси както и за 

въпроси свързани с предадени лични данни,

можете да се свържете с нас чрез:

email: artcontestor@gmail.com

©2014 artcontestor.com, създаден за галерия ГАЛАСАРТ от ТКТехнолоджи ЕООД