top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

"Коледен арт двубой" е вече факт!


Коледен арт двубой!

Това не е състезание в което очакваме гласуване и "лайкове"!

Двубоят е в мотивацията, да бъдат създадени картини специално за изложба, представляваща първа комерсиална изява на избрани от нас млади автори, отличили се сред участниците в конкурсите ни!

ИСТОРИЯТА

С развитието на ARTCONTESTOR.com, ние разбрахме, че първоначалната идея, за сайт за детски конкурси по изобразително изкуство, постоянно се надгражда и ние се превърнахме в многопластов мотиватор за аудиторията ни. Започвайки от желанието да видиш рисунката си публикувана в интернет, минавайки през красивите грамоти с които награждаваме участниците, достигнахме до каузите които подкрепяме с творбите на победителите.

Какво следва?

Сред участниците започнаха да се открояват деца които комбинирайки таланта си с много труд, вече осъзнават, че изобразителното изкуство е тяхна съдба!

С изложбата "Коледен арт двубой", всяка година, ще осигуряваме изява на млади художници представяйки ги в нашата галерия пред старозагорска публика.

Продължаваме напред!

Първата изложба е вече факт! Всеки който ни посети и разгледа творбите, ще разбере колко много вдигнахме летвата още с първото издание! Целта ни е да намерим повече такива художници. Ние предоставяме мястото за изява, а вие приемате предизвикателството да се състезавате!

ОТКРИВАНЕТО

Петък, 2-ри декември, 2016г. една приятна вечер в която поканихме приятели да споделят с нас

откриването на "Коледен арт двубой". Всички присъстващи, бяха изненадани! В изложените творби има чувственост, фантазия и душевност, която никой не очаква от тинейджъри!

Очакваме ви!

Изложбата е открита до 8-ми януари, 2017г...във всеки работен ден, от 10:30 до 18:30 ч.

bottom of page