top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

2018 - ВОЛЯ и ВРЕМЕ !

Вече пристъпихме прага на новата 2018 година. Тези няколко дни след празниците ни бяха необходими, за да завършим равносметката за това което сме постигнали и така да разберем какво конкретно да Ви пожелаем и обещаем. Така, както е по традиция, пожеланието ни ще превърне вълшебната дата на новото начало в отправна точка за промяната която всеки търси.

В крайна сметка разбрахме, че най-искренното наше пожелание може да се сведе до две супер думи изречени като заклинание - ВОЛЯ и ВРЕМЕ.

През 2018-та все някой по света отново ще се погрижи да е "Мирна, Плодородна и Здрава", затова приемете нашите пожелания да бъдат по-лични и конктретни!

Нека през тази година, да имате волята и намерите времето да превърнете мечтите си в планове!

Погледнахме назад към 2017-та. Оказа се, че основното което ни липсваше беше времето необходимо ни да развием напълно започнатите проекти, както и да превърнем в проекти още няколко нови идеи които смятаме за златни.

Това което си пожелахме за новата година е това което ще изречем и като обещание пред Вас.

Да имаме волята да намерим достатъчно време, сайта който развиваме вече четвърта година, да направи голям и качествен скок.

Всъщност, чрез ARTCONTESTOR.com, предоставяме една услуга която няма аналог в други държави. През годините, надградихме основната идея на сайта с проекти като "Художникът инженер", "Коледен арт двубой" и "ARTshop", но всеки от тях се оказа едно малко дете което изисква внимание за да порасне. Не ни остава нищо друго освен да подходим философски и да продължим с метафората. Решихме, че ако "децата" са много, то те ще си помагат при отглеждането!

И така, от днес започваме да броим дните до края на Януари, когато ще ви представим още един голям проект. Неговата основна задача ще бъде да обогати сайта и да го направи още по-полезен и интересен...

Междувременно, разгледайте буквите показани вдясно! Ако Ви изглеждат непознати и странни ще намерите отговор на въпроса:

Защо Климент Охридски и българската азбука са във фокуса на тазгодишния "Художникът инженер"?

В същото време, азбуката като древна технология за предаване на информация и натрупване на знания, се оказва много подходяща тема за конкурс чиито странни задания вдъхновяват креативност в участниците му.

bottom of page