top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

МЕНТОР

"Богатите не работят за пари!"

Един цитат който ме накара да се замисля за смисъла на парите и възприемането им като средство

за осъществяване на идеите.

Всъщност, напоследък има тема която след годините залитания по секти, екстрасенси, емиграция и политика, най-после вдъхновява младите хора за преследване на мечти които могат истински да променят света около нас.

ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО!

Какво е това? Как се става милионер още преди пълнолетие? Цел или средство са парите?

Ако бях започнал да търся отговор на тези въпроси преди двадесет години, сигурно в момента щях да се занимавам със съвсем други неща. За съжаление мечтата на моето поколение, много често се изразяваше в идеята да се работи за висока заплата. Постигайки мечтата обаче, много разбраха, че "богатите не работят за пари"!

Започваме проекта МЕНТОР амбицирани да го развием като място което ще привлича вниманието на тинейджърите. Той е продължение и надграждане на креативността която тренираме с ARTCONTESTOR и ще ни даде отговор за какво да я използваме.

Ще пишем по темите кратко и опростено. Основната ни цел ще бъде да привлечем вниманието Ви към въпросите които разглеждаме и да Ви убедим, че пречките които трябва да преодолеете за осъществяване на мечтите се поставят от самите Вас!

МЕНТОР започва с няколко раздела които в бъдеще ще претърпят развитие. В "изгради се лидер", "създай фирма" и "Export BG art" ще пишем за всички онези качества, наличието на които е предпоставка за успех при изпълнение на целите. По всички въпроси които ще разглеждаме можете да намерите и много задълбочени научни и професионални изследвания и публикции. Ние не се сравняваме с тях. Няма да копираме нито цитираме готови разработки. Всички публикации тук, ще са в резултат на нашите опит, преминали обучения, размисли и осъзнати грешки. За избягване на авторски претенции при използване на снимки и образи, темите ще бъдат илюстрирани с подходящо подбрани картини на ГАЛА, която е част от екипа ни.

Очакваме Вашето активно участие! ВСЕКИ МОЖЕ да чете, но за да коментирате, споделяте или задавате своите въпроси в полето под публикациите, трябва да сте регистриран. Изберете бутона "Вход/Регистрация", намиращ се в горния десен ъгъл на страница МЕНТОР, за да откриете нов или влезете в съществуващия си профил. При заявка за регистрация, тя става факт след одобрение от администратора.

bottom of page