ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

ARTweekend

December 18, 2018

19-20 октомври, 2019г. ще бъде кулминацията на проект който започваме днес и в продължение на една година, ще развиваме заедно с всички които се отзоват на поканата ни за участие.

 

ARTweekend –  Какво стои зад това име?

 

В продължение на една година, ще популяризираме идеята за уикенд посветен на изкуството.

Всички които се отзоват ще организират свои събития или просто ще приемат посетители с нормалното си работно време на 19-ти и 20-ти октомври, 2019г.

 

Адресираме проекта към:

ГАЛЕРИИ – които могат за тези дни да насрочат откриване на изложби, събития или просто да работят и приемат посетители;

ХУДОЖНИЦИ – Които на датите могат да открият своя изложба, инсталация, презентация или друга изява;

АРТ ШКОЛИ, СТУДИЯ, АТЕЛИЕТА – Които могат да проведат открити или нормални уроци или просто да се срещнат със своите възпитаници и техните близки.

 

Ние ще популяризираме вашето събитие, за да го превърнем заедно в част от голяма среща на творците и ценителите!

 

Проекта не ограничава никого и дава възможност за организиране дори и на общи изяви на участници и техни партньори чиито продукти биха могли да бъдат свързани с изкуството... Изкушаваме се да подскажем, че дори дегустация на вина в галерия би било приемливо събитие за присъединяване към ARTweekend.

 

Имате по-добри идеи? Да, сега е времето да ги реализирате а ние да ги популяризираме!

 

Предлагаме Ви БЕЗПЛАТНО и финансово необвързващо страните участие с няколко задължения, които ако не бъдат изпълнени, единственото последствие ще бъде изключване от следващите издания на ARTweekend.

 

За да демонстрираме коректността си, за включилите се, сме подготвили писменно споразумение с точно и ясно формулирани роли, отговорности и права.

 

На 19-ти и 20-ти октомври ще фокусираме вниманието на аудиторията към вашето изкуство.

 

Какво печелят ценителите освен посещение при вас с приятни часове на безплатно разглеждане и разговори?

 

По време на ARTweekend, галериите и художниците ще продават изложените творби с 10% отстъпка от цените на които продават обикновено. Срещу касовия си бон, всеки закупил произведение на изкуството от участник по време на ARTweekend, ще получи от нас (организаторите) ваучер с адресите на галериите участници. Ваучера ще бъде номериран и във времето до следващото издание на проекта, валиден за закупуване от всеки в списъка на още една творба с 10% отстъпка.

 

Какъв е критерият за успех на проекта?

 

Това е едно ново начало! ! Целта която сме си поставили при това първо издание, е да привлечем 100 участника. След края на проекта, резултатите ще бъдат анализирани и предоставени за идеи и подобрения на следващите издания!

 

Очакваме въпроси и заявки на globalartweekend@gmail.com

 

Финансово и медийно партньорство или доброволци за подкрепа на проекта

 

Ако имате глобален или местен бизнес който не е въвлечен в корупция, пране на пари или друга незаконна дейност и желаете да допринесете за успеха на ARTweekend, запитайте за нашите условия на globalartweekend@gmail.com

 

Ако активно поддържате туристически блог или всякаква друга медия, ще се радваме да бъдете наши медийни партньори, защото ARTweekend ще бъде една от забелижителностите на октомврийския уикенд в много от дестинациите на вашата аудитория. Пишете ни на globalartweekend@gmail.com

 

 

Всеки проект обикновенно има и една специална група привърженици, които припознават целите и идеите му като свои и подпомагат организаторите с малка помощ която всъщност е безценна. Ако просто желаете да бъдете доброволец в проекта, споделяйте  информацията която публикуваме, така ще надминем първоначалните си планове и ARTweekend ще може да стане глобален още с първото си издание!

 

За повече информация, следете специализираните страници на ARTCONTESTOR.com/ARTweekend  и GALASART.co.uk/ARTweekend

 

 

Галерия ГаласАрт

 

Please reload

Featured Posts

ARTweekend - ЛОГО-то!

May 24, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 6, 2019

October 6, 2019

Please reload

Search By Tags