top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

Какво представлява ARTweekend?


ARTweekend е проект целящ да мотивира личната инициатива на хората работещи в сферата на изкуството.

За това първо издание разделяме участниците в три групи – галерии, художници и арт школи.

Припомнете си всички идеи за които не сте намерили сцена или финансовите изисквания са наложили ограничения за осъществяването им.

Днес премахваме пречките свързани с популяризирането на изявата ви!

Създайте във вашето собствено място свой собствен арт проект или просто отворете вратите на вашата галерия, студио или ателие за датите 19 и 20 октомври, 2019г.

Нашата роля като организатор е за времето до събитието, да разкажем за вас и така да информираме публиката за глобалната среща между творци и почитатели кoято предстои.

Ние сме сериозни и коректни в намеренията си! Срещу БЕЗПЛАТНОТО и финансово необвързващо споразумение за участие, предлагаме във ваша услуга усилията и опита ни за реализация на проекта като колективна частна инициатива.

Какво представлява все пак самият ARTweekend?

В дните 19-ти и 20-ти октомври, 2019г. участниците ще бъдат отбелязани на картата в специално посветената интернет страница. За да бъдат лесно откриваеми, допълнително към интернет локацията им, на входните врати, витрините или друго видимо място, ще маркирате участието си с постер с логото на ARTweekend.

Събитието което правим заедно с вас е насочено към вашите ценители и почитатели!

Всички посетители, които желаят да прекарат един уикенд посветен на изкуството, ще имат възможност да обиколят участниците и да се запознаят с тях. Този който реши събитието е точното време за покупка на картина, ще получи от 10% отстъпка а в последствие и ваучер за следваща подобна покупка.

Защо започваме толкова рано?

През следващите 10 месеца, ще ангажираме обществеността с информацията за уикенда и ще осигурим трибуна за представяне на идеите ви.

Както навсякъде в популярните световни арт дестинации, подготовката е част от самият проект, затова ранното записване, представлява по-дълго време за участие.

Очакваме вашите въпроси и запитвания на globalartweekend@gmail.com

bottom of page