top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

"Светът на животните" на ГАЛА


През последните месеци ни беше предоставена възможност, да намерим своя отговор на един въпрос.

Колко струват парите ни?

Новинарският поток разказваше истории за щедри дарения, инвестиции или опасения, че "обезценени активи на водещи компании, могат да бъдат изкупени"

Парите се оказаха паралелна на вируса тема, загатваща повишаване на активността за запазване на стойността им.

Финансови спекулации, недвижими имоти, производствени мощности, злато, сребро и... изкуство.

Произведенията на изкуството се промъкнаха срамежливо в съветите на инвестиционните консултанти дори и в България. Разбира се, тук винаги се отваряше и една скоба - липсата на развит местен пазар и ограниченията пред участието на международно ниво, правят българските автори недостатъчно "конвертируеми" за гарантиране на постоянен възходящ тренд на цените им.

Ние с Гала споделяме мнението, че най-голямо удовлетворение за автора е когато творбата му заедно със съзерцанието, поражда в купувача и чувство за ценност с повишаваща се стойност.

Затова, въпреки достъпността на цените които сме обявили в галерията към сайта, в този момент, искаме да направим още по-голям подарък.

На всички картини от колекцията "Светът на животните", с изключение на диптиха "Зебри", правим 20% отстъпка, валидна само до края на месец май.

Припомняме, че галерията в ARTgallery/e-gala, не е Интернет магазин, затова ако намерите сред публикуваните картини, тази от която не може да отместите погледа си, изпратете запитване на galasartcom@gmail.com . Ние ще отговорим на всички ваши въпроси за извършване на покупка и получаване на пратката. Представената възможност е валидна само за територията на България или при посещение на галерия ГаласАрт в гр.Стара Загора.

Comments


bottom of page