top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

Заедно с Коледа, наближава..."Коледен арт двубой"

КОЛЕДЕН АРТ ДВУБОЙ

Една изложба, която е замислена да бъде двубой!

Двубой в изкуството? Това е нещо интересно но не и ново! Съществува от векове и ние се изкушаваме да си представим резултата при нас...

Единствено сигурно е, че ще бъдем изненадани! Първо ние, организаторите, след това и всички, които минавайки през Стара Загора, ще имат привилегията да ни посетят...през целия декември!

„Коледен арт двубой“, поставя началото на нова мотивация. Всяка година, ще избираме деца които се отличават в конкурсите със своята техника и стил. На крачка от професионалните художници, ние ще организираме тяхната първа комерсиална изява!

Развълнуван съм, че организираме изложба на две момичета които аудиторията на ARTCONTESTOR познава добре!

И все пак нека ги разкрием напълно... дали наистина имаме Бялата и Черната дами?

Аз съм Ивона Александрова, ученичка в Природо-математическа гимназия "Нанчо Попович"

профил математика и информатика. Въпреки паралелката, интересите ми са насочени предимно в областта на изкуствата като се надявам да продължа да се развивам в тази сфера. Започнах да се занимавам с изкуства по-сериозно преди може би 3 години, когато се записах в училищния клуб "Виртуална археология", който се занимаваше с изучаването на програмата 3D Studio Max. Още от 1-я час разбрах, че анимацията е професията за мен. За съжаление, поради липсата на желаещи клубът не просъществува за дълго, но това по никакъв начин не ме отказа от мечтите ми. Продължих да се развивам, започвайки работа с нови програми за монтаж, анимация и обработка като Adobe After effects, Illustrator, Pinnacle studio и други.

Мечтата ми е да се реализирам успешно като аниматор и да работя по някоя водеща продукция от рода на "Аз проклетникът" , "Смело сърце" , "Властелинът на пръстените" и "Аватар"

Аз съм Полина Георгиева Стойчева и съм на 14 г. Родена съм в гр. Варна, но от 10 години живея в гр. София. Уча в английска гимназия Меридиан 22. Месец ноември 2015 г. се състоя моята първа самостоятелна изложба в гр. София, където представих 40 картини.

През м. април, 2016 г. в италианския град Ферара, участвах заедно с много професионални художници в изложба наречена "Животът е цветове".

Друго мое участие с което се гордея е третото място на European Art Awards. Този конкурс се провежда за втора поредна година и в него вземат участие художници от 8 държави в Европа.

Изобразителното изкуство е моя страст а новото място на което го намирам е илюстрациите които правя в момента за една стихосбирка.

bottom of page