ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

ARTweekend


19-20 октомври, 2019г. ще бъде кулминацията на проект който започваме днес и в продължение на една година, ще развиваме заедно с всички които се отзоват на поканата ни за участие.

ARTweekend – Какво стои зад това име?

В продължение на една година, ще популяризираме идеята за уикенд посветен на изкуството.

Всички които се отзоват ще организират свои събития или просто ще приемат посетители с нормалното си работно време на 19-ти и 20-ти октомври, 2019г.

Адресираме проекта към:

ГАЛЕРИИ – които могат за тези дни да насрочат откриване на изложби, събития или просто да работят и приемат посетители;

ХУДОЖНИЦИ – Които на датите могат да открият своя изложба, инсталация, презентация или друга изява;

АРТ ШКОЛИ, СТУДИЯ, АТЕЛИЕТА – Които могат да проведат открити или нормални уроци или просто да се срещнат със своите възпитаници и техните близки.

Ние ще популяризираме вашето събитие, за да го превърнем заедно в част от голяма среща на творците и ценителите!

Проекта не ограничава никого и дава възможност за организиране дори и на общи изяви на участници и техни партньори чиито продукти биха могли да бъдат свързани с изкуството... Изкушаваме се да подскажем, че дори дегустация на вина в галерия би било приемливо събитие за присъединяване към ARTweekend.

Имате по-добри идеи? Да, сега е времето да ги реализирате а ние да ги популяризираме!

Предлагаме Ви БЕЗПЛАТНО и финансово необвързващо страните участие с няколко задължения, които ако не бъдат изпълнени, единственото последствие ще бъде изключване от следващите издания на ARTweekend.

За да демонстрираме коректността си, за включилите се, сме подготвили писменно споразумение с точно и ясно формулирани роли, отговорности и права.

На 19-ти и 20-ти октомври ще фокусираме вниманието на аудиторията към вашето изкуство.

Какво печелят ценителите освен посещение при вас с приятни часове на безплатно разглеждане и разговори?

По време на ARTweekend, галериите и художниците ще продават изложените творби с 10% отстъпка от цените на които продават обикновено. Срещу касовия си бон, всеки закупил произведение на изкуството от участник по време на ARTweekend, ще получи от нас (организаторите) ваучер с адресите на галериите участници. Ваучера ще бъде номериран и във времето до следващото издание на проекта, валиден за закупуване от всеки в списъка на още една творба с 10% отстъпка.

Какъв е критерият за успех на проекта?

Това е едно ново начало! ! Целта която сме си поставили при това първо издание, е да привлечем 100 участника. След края на проекта, резултатите ще бъдат анализирани и предоставени за идеи и подобрения на следващите издания!

Очакваме въпроси и заявки на globalartweekend@gmail.com

Финансово и медийно партньорство или доброволци за подкрепа на проекта

Ако имате глобален или местен бизнес който не е въвлечен в корупция, пране на пари или друга незаконна дейност и желаете да допринесете за успеха на ARTweekend, запитайте за нашите условия на globalartweekend@gmail.com

Ако активно поддържате туристически блог или всякаква друга медия, ще се радваме да бъдете наши медийни партньори, защото ARTweekend ще бъде една от забелижителностите на октомврийския уикенд в много от дестинациите на вашата аудитория. Пишете ни на globalartweekend@gmail.com

Всеки проект обикновенно има и една специална група привърженици, които припознават целите и идеите му като свои и подпомагат организаторите с малка помощ която всъщност е безценна. Ако просто желаете да бъдете доброволец в проекта, споделяйте информацията която публикуваме, така ще надминем първоначалните си планове и ARTweekend ще може да стане глобален още с първото си издание!

За повече информация, следете специализираните страници на ARTCONTESTOR.com/ARTweekend и GALASART.co.uk/ARTweekend

Галерия ГаласАрт

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Собственик на ARTCONTESTOR.com e ТКТехнолоджи ЕООД,

адрес на регистрация: България,гр.Велико Търново,5000,

ул.Асен Русков №5А, ЕИК:104639466 МОЛ:Тодор Колев

Ползването на сайта е предмет на следните

Контакти

за участия в конкурси както и за 

въпроси свързани с предадени лични данни,

можете да се свържете с нас чрез:

email: artcontestor@gmail.com

©2014 artcontestor.com, създаден за галерия ГАЛАСАРТ от ТКТехнолоджи ЕООД