top of page

ВАШИЯТ КОМЕНТАР Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА КОЯТО ТЪРСИМ

722


"Дъжд", конкурсът приключи с нов рекорд! След лавината от имейли, в крайна сметка изброихме 722 творби по темата. Последните дни бяхме едновременно и приятно изненадани, и ужасно затруднени. Оказа се, че на ден трябва да обработваме поне по 70-80 имейла, като в тях намирахме по една, а понякога по петднадесет или дори двадесет рисунки.


Огромно улеснение е когато изпращаните файлове са именовани с името и възрастта на детето, изписани на кирилица. За съжаление при повечето от снимките името на файла нямаше връзка с името на участника. Затова искаме да ви помолим за разбиране, и ако след проверка забележите грешки пишете ни, а ние ще коригираме публикуваната информация.

Сега ни предстои още работа. Разделяме по възрастови групи, преглеждаме, оценяваме, преглеждаме отново, обсъждаме...Ще се опитаме да спазим сроковете и до 16-ти ноември класирането ще бъде публикувано.


Благодарим за интереса!


Искаме да напомним, че удовлетворението от участието се осъществява на няколко нива. Първото е малките художници да видят своята творба публикувана и заедно с останалите рисунки да бъде причината сайта ни да се превърне в пъстър калейдоскоп.

Comments


bottom of page